Се што треба да споделите во вашиот квиз

Инсталирањето на вашиот квиз на вашиот вебсајт е лесно ако користите еден од нашите партнери

Ако користите Wordpress, Shopify, Wix или Joomla, можете да го инсталирате вашиот квиз на вашиот вебсајт за неколку минути.

Create a quiz - Share on Wix
Create a quiz - Share on Shopify

< div class="fyrebox" > < / div >

За сите други вебсајтови, треба да копирате и залепите мал дел од код.

Залепете го нашиот вградлив код било каде на вашиот вебсајт и вашиот квиз ќе се прикаже веднаш.