Инсталирајте ја вашата игра на Wix вебсајт

Чекор 1. Инсталирајте ја апликацијата fyrebox

Кликнете овде
Чекор 1. Инсталирајте ја апликацијата fyrebox

Чекор 2. Пријавете се

Ве молиме најавете се на вашата корисничка сметка или регистрирајте се за да креирате квиз

Чекор 2. Пријавете се

Чекор 3. Изберете го вашиот квиз


Чекор 3. Изберете го вашиот квиз

Интеграции

Ако одберете Да, проспектите собрани од вашиот квиз ќе бидат испратени директно до Wix контактите

Fyrebox Wix