Приллучете се на Fyrebox програмата за соработници

И добијте до 30% периодична провизија додека трае членството на оној кој сте го донеле

Fyrebox програмата за соработници им овозможува на членовите да го промовираат нашиот создавач на квизови на мали бизниси. Над 100.000 маркетери користат Fyrebox и тој во моментов е достапен на 39 јазици (до средината на 2019 година ќе достигнеме 50). Нашите квизови имаат генерирано над 500,000 проспекти за нашите корисници и подобрен ангажман на 100 илјадници вебсајтови.

Ние нудиме 30% периодична провизија за сите генерирани продажби, за живот на клиентот, преку вашиот единствен линк за соработници (достапна од страницата на вашата сметка).

Зошто да го спделите Fyrebox со вашата публика?

Fyrebox нуди лесен начин да се креира квиз кој генерира проспекти, образува или едноставно ја анимира онлајн публиката. Еве некои функционалности кои ги нуди Fyrebox:

  • Неограничени проспекти на сите платени планови
  • Респонзивни квизови за мобилни
  • Додатоци за сите големи Системи за управување со содржина
  • Интеграција со Zapier
  • Квизовите може да се играат како чат ботови на Messenger и Slack
  • Под-сметки
  • Повеќе корисници
  • Статистики

Провизија

Во моментов нудиме 30% периодична провизија за животот на клиентот, истата провизија платена на нашите партнери во платформата. Fyrebox нуди 6 различни нивоа на планови за да ги промовирате за секој буџет.

Можете да ја пристапите во реално време вашата провизија и вашите такси ќе бидат платени на 2-ри на секој месец директно на вашата сметка на paypal (само ако вашите такси се поголеми од 25 долари)

Како да се приклучите кон Fyrebox програмата за соработници

Step #1:  Станете Fyrebox корисник и регистрирајте се за Стандардниот план. Членството не е задолжително но оние соработници кои всушност го користат Fyrebox се поуспешни. Ако верувате дека ќе бидете успешни во рекламирањето на Fyrebox без платено членство, ве молиме стапете во контакт со нас.

Step #2: Посетете ја страницата на вашата корисничка сметка и кликнете на табот "Упатување". Таму ќе го најдете линкот за споделување со вашата публика.

Step #3:  Споделете го вашиот линк за соработници