Инсталирајте го вашиот квиз на вашиот Shopify вебсајт

Чекор 1. Коцирајте ја страницата на онлајн продавницата во админ секцијата од вашата shopify продавница

Чекор 1. Коцирајте ја страницата на онлајн продавницата во админ секцијата од вашата shopify продавница

Чекор 2. На страницата на онлајн продавницата лоцирајте ја листата од сите ваши страници

Чекор 2. На страницата на онлајн продавницата лоцирајте ја листата од сите ваши страници

Чекор 3. Одберете ја страницата каде што сакате да го прикажете квизот и кликнете на HTML копчето, и копирајте го извадокот од кодот од вградениот код, вградениот линк или вградениот прозорец.

Чекор 3. Одберете ја страницата каде што сакате да го прикажете квизот и кликнете на HTML копчето, и копирајте го извадокот од кодот од вградениот код, вградениот линк или вградениот прозорец.

Чекор 4. Зачувајте ја страницата и посетете ја да се осигурате дека квизот е успешно поставен