Сè што ви е потребно за да креирате квиз

Уредувањето на содржината на вашиот квиз е многу лесно

Прилагодувањето на содржината на вашата игра е едноставно како пополнувањето на неколку полиња. Внесете ги упатствата, прашањата и одговорите. Изберете го јазикот на вашиот квиз од 12 можности.

Инструкции

Кои инструкции треба да се дадат на почетокот на вашиот квиз?

Успешни завршувања

Порака до прикажување

Create a quiz - Look and Feel

Прилагодувањето на дизајнот на вашиот квиз е едноставно, но понудете многу опции

Нашиот интерфејс за влечење и пуштање го олеснува преместувањето на компонентите на вашиот квиз (копчиња, пораки) или промена на големината на фонтот. Можете исто така да ја промените бојата на секое копче и нејзината етикета.

Нашите теми ви помагаат да создадете зачудувачки квиз за неколку секунди

Постојат многу теми достапни за вашиот квиз. Само изберете оној што го сакате. Или создадете своја.

Create a quiz - Fyrebox Themes
Create a quiz - Templates

Користете Шаблон

Постојат повеќе од 90 квизови во 17 категории кои се подготвени да се користат на вашата веб-страница или фејсбук-страницата.