Направете повеќе со вашите квизови со премиум план.

Надградете, деградирајте или откажете во секое време.
14-дневно бесплатен пробен период

  

Цени во УСД

БЕСПЛАТНО

 $0/ месечно

ИЗБЕРЕТЕ
 • Играчи: Неограничено
 • Messenger Chatbot 
 • Води: 100 
 • Интеграција на Запир 

 + 

Стандард

 $19/ месечно

ИЗБЕРЕТЕ

14-дневно бесплатен пробен период

 • Играчи: Неограничено
 • Messenger Chatbot 
 • Води: Неограничено 
 • Интеграција на Запир 
 • Брендирање: Ништо 
 • Квиз за слика 
 • Статистика 
 • Правила 
 • Е-пошта за известување за играч 
 • Мулти-постигнувајќи 
 • Сертификати 

 +  + 

Про

 $39/ месечно

ИЗБЕРЕТЕ

14-дневно бесплатен пробен период

 • Играчи: Неограничено
 • Messenger Chatbot 
 • Води: Неограничено 
 • Интеграција на Запир 
 • Брендирање: Ништо 
 • Квиз за слика 
 • Статистика 
 • Правила 
 • Е-пошта за известување за играч 
 • Мулти-постигнувајќи 
 • Сертификати 
 • Интеграции 
 • Google Analytics 
 • Мулти-јазик 

 +  +  + 

Про (тим)

 $69/ месечно

ИЗБЕРЕТЕ

14-дневно бесплатен пробен период

 • Играчи: Неограничено
 • Messenger Chatbot 
 • Води: Неограничено 
 • Интеграција на Запир 
 • Брендирање: Ништо 
 • Квиз за слика 
 • Статистика 
 • Правила 
 • Е-пошта за известување за играч 
 • Мулти-постигнувајќи 
 • Сертификати 
 • Интеграции 
 • Google Analytics 
 • Мулти-јазик 
 • Повеќе корисници 
 • 5 бесплатни под-пресметки 

Сведоштва

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence

Најчесто поставувани прашања

Зошто треба да се надоградам?

Треба да се надополни ако сакате да соберете неограничени води и да се интегрирате со други апликации. На пример, можете да ги испраќате автоматските патеки во Infusionsoft, Hubspot или Mailchimp.

Дали е лесно да се создаде квиз?

Многу лесно, работевме напорно за да го направиме Fyrebox најлесниот квиз-софтвер на Интернет. Повеќе од 90% од нашите корисници создаваат квиз во рок од 10 минути од пријавувањето.

Можете ли да ми помогнете да создадам квиз?

Секако! Тоа го правиме секој ден! Само испратете ни е-пошта со кликнување на копчето Помош и кажете ни за вашиот квиз. Обично одговараме во рок од 24 часа (обично многу помалку од тоа).