Sadaya anu anjeun butuhkeun pikeun ngalangkungan kuis anjeun

Kumpulkeun email, nami, alamat para pamaén sareng jawabanna

Kuis anjeun ngamungkinkeun anjeun pikeun ménta email, nami, nomer telepon sareng alamat pamaén. Anjeun ogé tiasa naros dua émbaran tambahan inpormasi

NgaranEmailHasilJawaban
John Doe[email protected]Successful

...

Marie Dol[email protected]Unsuccessful

...

Fyrebox Quiz Maker - Data Integrate

Ékspor petunjuk sacara otomatis kana aplikasi anu anjeun parantos dianggo

Kuis anjeun tiasa ngirim ngaran sareng alamat email pamuter ka aplikasi sapertos Mailchimp atanapi Constant Contact. Kanggo aplikasi anu urang henteu ngadukung, anjeun tiasa nganggo Zapier, alat integrasi pangbasajanna dina internet.

Anjeun tiasa alihan pamaén ka alamat wéb mana waé sareng ngahasilkeun lalulintas dimana anjeun butuh.

Layar terakhir kuis anjeun tiasa dianggo pikeun ngadorong tindakan. Salaku conto, anjeun tiasa nyetir lalu lintas ka halaman Facebook anjeun, atanapi ka halaman wéb anu sanés.

Create a quiz - Create Result Page

Nyiptakeun halaman hasil butuh dua menit.

Anjeun tiasa alihan pamaén ka halaman khusus anu anjeun damel sareng éditor kami.