Pasangkeun kaulinan anjeun dina halaman wéb Wix anjeun

Léngkah 1. Nambahkeun App HTML iFrame Embed kana situs wéb anjeun


Pilari aplikasi "HTML iFrame Embed" dina bagian gratis. Teras tambahkeun kana situs anjeun



Léngkah 2. Konpigurasikeun aplikasi pikeun mintonkeun kuis anjeun

Lebetkeun tautan di handap ieu kana alamat Alamat Wéb




Saluyukeun ukuran sareng posisi