Miluan Program Affiliate Fyrebox

Sareng kéngingkeun 30% komisi ulangan pikeun kahirupan kaanggotaan rujukan anjeun

Program Afiliasi Fyrebox ngamungkinkeun anggota pikeun ngamajukeun produsén kuis kami pikeun usaha leutik. Langkung 100,000 pemasar parantos nganggo Fyrebox sareng éta ayeuna sayogi dina 39 basa (kami bakal ngahontal 50 ku pertengahan 2019). Kuis ku kami parantos ngahasilkeun langkung ti 500.000 petunjuk pikeun pangguna urang sareng ningkat panglibatan dina 100.000 situs web.

Kami nawiskeun komisi anu ngulang deui 30% kana sadaya penjualan anu dilakukeun, pikeun kahirupan para nasabah, ngalangkungan tautan gabungan unik anjeun (sayogi tina halaman akun anjeun).

Naha Bagikeun Fyrebox sareng Pamirsa anjeun?

Fyrebox nawiskeun cara anu gampang pikeun nyieun kuis pikeun ngahasilkeun, ngadidik atanapi ngan saukur ngiringan pamiarsa online hiji. Ieu sababaraha fitur Fyrebox anu kudu ditawarkeun:

  • Nyababkeun sadayana kanggo sadaya rencana anu mayar
  • Kuis responsif ponsel
  • Plugins pikeun sadaya Sistem Manajemén Konten utama
  • Integrasi sareng Zapier
  • affiliate_reason5
  • Kuis maén sapertos janten bot bicara dina Messenger sareng Slack
  • Subak
  • Langkung Pamaké
  • Statistik

Komisi

Kami ayeuna nawiskeun komisi ngulang 30% pikeun kahirupan pelanggan, komisi anu sami anu dibayar ka mitra platform kami. Fyrebox nawarkeun 6 tingkat rencana anu béda pikeun anjeun pikeun ngamajukeun anggaran naon waé.

Anjeun tiasa ngaksés dina waktos komisi anjeun sareng waragad anjeun bakal mayar dina kaping 2 unggal bulan langsung ka akun paypal (nyayogikeun biaya anjeun langkung ti $ 25)

Kumaha gabung Program Filiasi Afiliasi

Step #1:  Janten janten pangguna Fyrebox sareng daptar kanggo rencana standar. Kaanggotaan sanés mangrupikeun syarat, tapi gabungan anu leres-leres nganggo Fyrebox langkung suksés. Lamun yakin yén anjeun bakal suksés dina ngamajukeun Fyrebox tanpa akun mayar, mangga tepikeun.

Step #2: Kadatangan halaman akun anjeun teras klik dina tab "Referral". Anjeun teras bakal milari tautan anu bade dibagikeun ka pamiarsa.

Step #3:  Bagikeun Patalina Afiliasi anjeun