Pasang kuis anjeun dina halaman wéb Shopify anjeun

Léngkah 1. Milarian halaman toko online dina bagian admin toko di toko shopify

Léngkah 2. Dina halaman toko online, paluruh daptar sadaya halaman anjeun

Lengkah 3. Pilih halaman dimana anjeun hoyong kuis anjeun bakal ditingalikeun sareng klik tombol HTML, teras tiron snippet kode tina kodeu embed, link embed atanapi embed pop up.

Lengkah 4. Simpen halaman sareng kunjungan halaman anjeun pikeun mastikeun kuis anjeun leres