Integrasi

Ékspor petunjuk sacara otomatis kana aplikasi anu anjeun parantos dianggo

Kuis anjeun tiasa ngirim ngaran sareng alamat email pamuter ka aplikasi sapertos Mailchimp atanapi Constant Contact. Kanggo aplikasi anu urang henteu ngadukung, anjeun tiasa nganggo Zapier, alat integrasi pangbasajanna dina internet.

Wordpress

Joomla