Sadaya anu anjeun kedah nganalisis data anu dikumpulkeun kuis anjeun

Kéngingkeun statistik kuis anjeun sacara real waktos

Statistik dirékam otomatis. Jumlah pamaén (suksés sareng henteu berhasil) sareng jumlah pamaén anu sayogi dina waktos nyata. Statistik kanggo tiap patarosan ogé sayogi.

 345

Nganggo kuis anjeun salaku survey interaktif

Statistik kuis anjeun sayogi dina waktos nyata -na anu ditingal dina bagan pai pikeun ngabantosan anjeun ngartos data gancang sareng gampang