Ngalakukeun langkung seueur sareng anjeun kuis sareng rencana premium.

Ngaronjatkeun, nurunkeun atanapi ngabatalkeun iraha waé.

Sidang bébas 14 poé

BulananTaunan
  

Harga dina USD

Gratis

 $0/ anjeun

Pilih
  • Euis: Taya wates
  • Komplem: Taya wates
  • Pamilon: 100 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Leres

Standar

 $16/ anjeun ($190/ taun)

 $19/ anjeun

Pilih

Sidang bébas 14 poé

  • Euis: Taya wates
  • Komplem: Taya wates
  • Pamilon: Taya wates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Henteu
  • Gambar kuis 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email ka Pamilon 
  • Nyetak sababaraha 
  • Sértipikat 
  • Facebook Pixel

Pro

 $33/ anjeun ($390/ taun)

 $39/ anjeun

Pilih

Sidang bébas 14 poé

  • Euis: Taya wates
  • Komplem: Taya wates
  • Pamilon: Taya wates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Henteu
  • Gambar kuis 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email ka Pamilon 
  • Nyetak sababaraha 
  • Sértipikat 
  • Facebook Pixel
  • Integrasi 
  • Google Analytics 
  • Multi-Bahasa 

Pro (Tim)

 $58/ anjeun ($690/ taun)

 $69/ anjeun

Pilih

Sidang bébas 14 poé

  • Euis: Taya wates
  • Komplem: Taya wates
  • Pamilon: Taya wates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Henteu
  • Gambar kuis 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email ka Pamilon 
  • Nyetak sababaraha 
  • Sértipikat 
  • Facebook Pixel
  • Integrasi 
  • Google Analytics 
  • Multi-Bahasa 
  • Langkung Pamaké 
  • 5 Free Subaccounts 

Kasaksian

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence

Naha kedah kuring ningkatkeun?

Anjeun kedah ningkatkeun upami anjeun hoyong ngumpulkeun petunjuk anu taya sareng ngahijikeun sareng aplikasi anu sanés. Contona, anjeun tiasa ngirim petunjuk otomatis pikeun Infusionsoft, Hubspot atanapi Mailchimp.

Ieu gampang pikeun nyieun kuis?

Gampang pisan, urang atos damel pikeun Fyrebox parangkat lunak kuis paling gampang dina Internét. Langkung ti 90% pangguna urang nyiptakeun kuis dina 10 menit daptar.

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi nyiptakeun kuis?

Tangtosna! Urang ngalakukeun unggal dinten! Ngan kirimkeun ka kami email ku ngaklik tombol Pitulung sareng bahkan ka kami ngeunaan kuis anjeun. Kami biasana ngaréspon dina 24 jam (biasana langkung kirang ti éta).