Pasang kuis anjeun dina Toko BigCommerce

Léngkah 1. Milarian sareng klik dina 'Storefront' Eusi dina jandela kénca

Léngkah 2. Pilih halaman dimana anjeun badé nunjukkeun kuis anjeun

Lengkah 3. Dina bagian wincik halaman wéb, klik tombol html dina éditor téks

Léngkah 4. Pilih halaman dimana anjeun hoyong kuis anjeun ditampilkeun teras klik dina tombol HTML, teras tiron snippet kode kuis anjeun

Léngkah 5. Klik Simpen sareng Kaluar pikeun ngadaptarkeun parobihan anjeun

Léngkah 6. Kadatangan halaman anjeun pikeun mastikeun kuis anjeun leres disimpen