Kabeh sing perlu kanggo ngasilake timbal karo kuis sampeyan

Nglumpukake email, jeneng, alamat para pemain lan wangsulane

Pitakon sampeyan ngidini sampeyan takon email, jeneng, nomer telpon lan alamat pemain. Sampeyan uga bisa takon babagan rong informasi tambahan

JenengEmailHasilWangsulan
John Doe[email protected]Successful

...

Marie Dol[email protected]Unsuccessful

...

Fyrebox Quiz Maker - Data Integrate

Ekspor timbal kanthi otomatis menyang aplikasi sing wis digunakake

Pitakon sampeyan bisa ngirim jeneng lan alamat email saka pamuter menyang aplikasi kayata Mailchimp utawa Konstanta Sent. Kanggo aplikasi sing ora ndhukung, sampeyan bisa nggunakake Zapier, alat integrasi paling gampang ing internet.

Sampeyan bisa pangalihan pamuter menyang alamat web lan ngasilake lalu lintas ing ngendi sampeyan butuh.

Ing layar pungkasan kuis sampeyan bisa digunakake kanggo nyengkuyung tumindak. Contone, sampeyan bisa nyopir lalu lintas menyang kaca Facebook, utawa menyang kaca situs web liyane.

Create a quiz - Create Result Page

Nggawe kaca asil mbutuhake rong menit.

Sampeyan bisa pangalihan pemain menyang kaca khusus sing digawe karo editor kita.