Integrasi

Ekspor timbal kanthi otomatis menyang aplikasi sing wis digunakake

Pitakon sampeyan bisa ngirim jeneng lan alamat email saka pamuter menyang aplikasi kayata Mailchimp utawa Konstanta Sent. Kanggo aplikasi sing ora ndhukung, sampeyan bisa nggunakake Zapier, alat integrasi paling gampang ing internet.

Wordpress

Joomla