Masang pitakon sampeyan ing Toko BigCommerce

Langkah 1. Goleki lan klik konten 'Storefront' ing panel kiwa

Langkah 2. Pilih kaca sing pengin nuduhake kuis sampeyan

Langkah 3. Ing bagean rincian kaca web, klik tombol html ing editor teks

Langkah 4. Pilih kaca sing pengin ditampilake kuis banjur klik tombol HTML, lan nyalin potongan kode kuis

Langkah 5. Klik Ngirit lan Metu kanggo ndhaptar pangowahan sampeyan

Langkah 6. Dolan maring kaca sampeyan kanggo mesthekake pitakon kanthi pas