Luwih maneh pitakon sampeyan karo rencana premium.

Nganyarke, mudhun utawa mbatalake kapan wae.
Nyoba gratis 14 dina

  

Rega ing USD

GRATIS

 $0/ mo

PILIH
  • Pemain: Ora winates
  • Messenger Chatbot 
  • Nuntun: 100 
  • Integrasi Zapier 

 + 

Standar

 $19/ mo

PILIH

Nyoba gratis 14 dina

  • Pemain: Ora winates
  • Messenger Chatbot 
  • Nuntun: Ora winates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Ora ana 
  • Pitakon gambar 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email Email Player 
  • Nggawe macem-macem 
  • Sertifikat 

 +  + 

Pro

 $39/ mo

PILIH

Nyoba gratis 14 dina

  • Pemain: Ora winates
  • Messenger Chatbot 
  • Nuntun: Ora winates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Ora ana 
  • Pitakon gambar 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email Email Player 
  • Nggawe macem-macem 
  • Sertifikat 
  • Integrasi 
  • Google Analytics 
  • Multi-Language 

 +  +  + 

Pro (Tim)

 $69/ mo

PILIH

Nyoba gratis 14 dina

  • Pemain: Ora winates
  • Messenger Chatbot 
  • Nuntun: Ora winates 
  • Integrasi Zapier 
  • Branding: Ora ana 
  • Pitakon gambar 
  • Statistik 
  • Aturan 
  • Email Email Player 
  • Nggawe macem-macem 
  • Sertifikat 
  • Integrasi 
  • Google Analytics 
  • Multi-Language 
  • Pangguna Multiple 
  • 5 Free Subaccounts 

Kaseksén

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence

FAQ

Napa kudu nganyarke?

Sampeyan kudu nganyarke yen pengin ngumpulake petunjuk tanpa watesan lan nggabungake karo aplikasi liyane. Contone, sampeyan bisa ngirim pandhuan kanthi otomatis menyang Infusionsoft, Hubspot utawa Mailchimp.

Apa gampang nggawe kuis?

Gampang banget, kita kerja keras kanggo nggawe Fyrebox piranti lunak kuis paling gampang ing Internet. Luwih saka 90% pangguna pangguna nggawe kuis sajrone 10 menit ndhaptar.

Sampeyan bisa mbantu aku nggawe kuis?

Mesthi wae! Nindakake saben dina! Cukup ngirim kita email kanthi ngeklik tombol Pitulung lan deleng babagan pitakon sampeyan. Kita biasane nanggapi sajrone 24 jam (biasane kurang saka iku).