Kabeh sing perlu kanggo nganalisa data sing diklumpukake karo kuis sampeyan

Entuk statistik kuis ing wektu nyata

Statistik direkam kanthi otomatis. Cacahe pemain (sukses lan ora bisa sukses) lan jumlah pemain sing kasedhiya ing wektu nyata. Statistik kanggo saben pitakonan uga kasedhiya.

 345

Nggunakake pitakon minangka survey interaktif

Statistik kuis sampeyan kasedhiya ing wektu nyata ditampilake ing gambar pie kanggo mbantu sampeyan ngerti data kanthi cepet lan gampang