Instal pitakon sampeyan ing situs web Shopify

Langkah 1. Goleki kaca toko online ing bagean admin ing toko shopify

Langkah 2. Ing kaca toko online, goleki dhaptar kabeh kaca

Langkah 3. Pilih kaca sing pengin ditampilake kuis banjur klik tombol HTML, lan nyalin potongan kode saka kode embed, link embed utawa embed pop.

Langkah 4. Simpen kaca lan bukak kaca sampeyan kanggo mesthekake pitakon kanthi pas