Gabung ing Program Afiliasi Fyrebox

Lan entuk komisi ulangan 30% kanggo urip anggota referensi sampeyan

Program Afiliasi Fyrebox ngidini anggota kanggo promosi produsen kuis kanggo bisnis cilik. Swara 100,000 pemasar wis nggunakake Fyrebox lan saiki kasedhiya ing 39 basa (kita bakal tekan 50 ing pertengahan 2019). Pitakon kita wis ngasilake luwih saka 500.000 petunjuk kanggo pangguna lan nambah keterlibatan kanggo 100.000 situs web.

We nawakake 30% komisi ulang kanggo kabeh penjualan sing diasilake, kanggo urip pelanggan, liwat link afiliasi unik (kasedhiya saka kaca akun sampeyan).

Napa Nuduhake Fyrebox karo Pamirsa?

Fyrebox nawakake cara gampang kanggo nggawe kuis ngasilake timbal, Ajar utawa kanthi gampang kanggo melu para pamirsa online. Mangkene sawetara fitur Fyrebox sing kudu ditawakake:

  • Pimpin tanpa wates ing kabeh rencana sing dibayar
  • Pitakon responsif ponsel
  • Plugin kanggo kabeh Sistem Manajemen Konten
  • Integrasi karo Zapier
  • affiliate_reason5
  • Muter bisa dimainake minangka bot ngobrol ing Messenger lan Slack
  • Kasamaran
  • Pangguna Multiple
  • Statistik

Komisi

Saiki nawarake komisi ulangan 30% kanggo urip pelanggan, komisi sing padha sing dibayar kanggo mitra platform kita. Fyrebox nawakake 6 level rencana sing beda kanggo sampeyan promosi kanggo anggaran apa wae.

Sampeyan bisa ngakses komisi nyata lan biaya sampeyan bakal mbayar tanggal 2 saben wulan langsung menyang akun paypal (nyedhiyakake biaya luwih saka $ 25)

Cara gabung Program Filiasi Afiliasi

Step #1:  Dadi pangguna Fyrebox lan mlebu rencana standar. Keanggotaan ora dadi syarat, nanging gabungan sing bener nggunakake Fyrebox luwih sukses. Yen sampeyan yakin manawa sampeyan bakal sukses ing promosi Fyrebox tanpa akun mbayar, ketompo.

Step #2: Dolan maring kaca akun banjur klik ing tab "Referral". Sampeyan banjur bakal nemokake link sing arep dituduhake menyang pamirsa.

Step #3:  Nuduhake Link Afiliasi sampeyan