Gabung ing Program Afiliasi Fyrebox

We nawakake 30% komisi ulang kanggo kabeh penjualan sing diasilake, kanggo urip pelanggan, liwat link afiliasi unik (kasedhiya saka kaca akun sampeyan).

Program Afiliasi Fyrebox ngidini anggota kanggo promosi produsen kuis kanggo bisnis cilik. Swara 100,000 pemasar wis nggunakake Fyrebox lan saiki kasedhiya ing 39 basa (kita bakal tekan 50 ing pertengahan 2019). Pitakon kita wis ngasilake luwih saka 500.000 petunjuk kanggo pangguna lan nambah keterlibatan kanggo 100.000 situs web.

Napa Nuduhake Fyrebox karo Pamirsa?

Fyrebox nawakake cara gampang kanggo nggawe kuis ngasilake timbal, Ajar utawa kanthi gampang kanggo melu para pamirsa online. Mangkene sawetara fitur Fyrebox sing kudu ditawakake:

  • Pimpin tanpa wates ing kabeh rencana sing dibayar
  • Pitakon responsif ponsel
  • Plugin kanggo kabeh Sistem Manajemen Konten
  • Integrasi karo Zapier
  • Kasamaran
  • Pangguna Multiple
  • Statistik

Komisi

Pembayaran bakal digawe menyang akun Paypal ing ndhuwur 2 saben wulan yen jumlah komisi luwih saka USD $ 25 (utawa sing padha)Sampeyan bisa ngakses komisi nyata lan biaya sampeyan bakal mbayar tanggal 2 saben wulan langsung menyang akun paypal (nyedhiyakake biaya luwih saka $ 25)

Cara gabung Program Filiasi Afiliasi

Step #1:  Dadi pangguna Fyrebox lan mlebu rencana standar. Keanggotaan ora dadi syarat, nanging gabungan sing bener nggunakake Fyrebox luwih sukses. Yen sampeyan yakin manawa sampeyan bakal sukses ing promosi Fyrebox tanpa akun mbayar, ketompo.

Step #2: Dolan maring kaca akun banjur klik ing tab "Referral". Sampeyan banjur bakal nemokake link sing arep dituduhake menyang pamirsa.

Step #3:  Nuduhake Link Afiliasi sampeyan