Instal game ing situs web Wix sampeyan

Langkah 1. Nambah App HTML iFrame Embed ing situs web sampeyan


Temokake aplikasi "HTML iFrame Embed" ing bagean gratis. Banjur ditambahake menyang situs sampeyan



Langkah 2. Konfigurasi app kanggo nampilake pitakon sampeyan

Ketik tautan ing ngisor iki menyang Alamat Situs Web




Nyetel ukuran lan posisi