Еден квиз, два формати

 Класичен

Fyrebox - Desktop Frame
How do you say good afternoon in French?
Bon Après Midi
Bonne Soirée
Fyrebox - Mobile Frame
How do you say good afternoon in French?
Bon Après Midi
Bonne Soirée

 Разговор

What is your level in French ?
Start
How do you say good afternoon in French?
1. Bon Après Midi
2. Bonne Soirée
12

Здраво претприемачи!
Креирање на квиз за вашиот бизнис

Fyrebox Quiz Maker for Lead Generation

Направете ваш сопствен квиз за генерирање на проспекти. Без разлика дали вашите проспекти се бизнис-до-бизнис или бизнис-до-потрошувач, квизот е одличен начин да се генерираат проспекти на вашиот вебсајт, главна страница или социјални медиуми.

Можете автоматски да ги пратите податоците собрани од вашиот квиз до над 300 апликации

Последниот екран од вашиот квиз може да се искористи за поттикнување на акција. На пример, можете да насочите сообраќај кон вашата Фејсбук страница или друга страница од вашиот вебсајт.

Здраво наставници!

Еден квиз може да ги научи вашите ученици на било што. Од основно училиште до универзитет, квизовите го прават образованието поинтересно и позабавно. Исто така можете да го тестирате знаењето на вашите ученици и да ги пристапите резултатите во реално време.

Вашиот квиз автоматски ги зачувува учесниците во вашиот квиз и нивните одговори.

Можете да изберете да добивате извештај за секој учесник или да ги експортирате сите

Во извештаите имате пристап до одговорите на учесниците, времето кое го потрошиле на вашиот квиз и нивните поени.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Се што треба да знаете за правење на квизови

Истражување на пазарот

Статистиките од вашиот квиз се достапни во реално време. Тие се прикажани во пита-графикон за да ви помогнат да ги разберете податоците лесно и брзо

Користење на вашиот квиз за интерактивна анкета

Статистиките се зачувуваат автоматски. Бројот на учесници (успешни и неуспешни) и вкупниот број на учесници се достапни во реално време. Статистики за одделни прашања се исто така достапни.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Сведоштва

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence