kabijakan privasi

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngatur cara dimana Fyrebox Quizzes ngumpulkeun, kagunaan, ngajaga, sareng nyebarkeun inpormasi anu dikumpulkeun tina pangguna (masing-masing, "Pamaké") tina situs web https://www.fyrebox.com ("Situs"). Kawijakan privasi ieu manglaku ka Situs sareng sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun ku Fyrebox Quizzes

  1. Inpormasi idéntitas pribadi

    Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ku sababaraha cara, kalebet, tapi henteu dugi ka, nalika Pamaké kunjungan situs kami, ngadaptar dina situs, tempatna pesenan, sareng hubunganana sareng kagiatan, jasa, fitur atanapi sumber anu sanés kami dilakukeun. sayogi dina Loka kami. Pamaké bisa dipénta, sakumaha luyu, nami, alamat email, inpormasi kartu kiridit. Pamaké tiasa kitu, nganjang kana Loka kami sacara anonim. Urang bakal ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngalebetkeun inpormasi sapertos ka kami. Pamaké sok tiasa nolak nyayogikeun inpormasi idéntitas pribadi, kecuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina terlibat dina kagiatan-situs anu aya hubunganana.

  2. Inpormasi idéntifikasi non-pribadi

    Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntipikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha waé aranjeunna berinteraksi sareng Loka kami. Inpormasi idéntitas non-pribadi tiasa ngalebetkeun nami browser, jinis komputer sareng inpormasi téknis ngeunaan Pangguna hartos sambungan kana Loka kami, sapertos sistem operasi sareng panyayogikeun layanan Internét anu dianggo sareng inpormasi anu sanés.

  3. Cookies browser wéb

    Loka kami tiasa nganggo "cookies" kanggo ningkatkeun pangalaman Pamaké. Jaringan wéb pangguna nempatkeun cookies dina hard drive maranéhna pikeun tujuan ngajaga catetan sareng kadangkala ngalacak inpormasi ngeunaan aranjeunna. Pamaké bisa milih netepkeun browser wéb anjeun pikeun nolak cookies, atanapi pikeun ngawartosan anjeun nalika dikirim. Upami aranjeunna ngalakukeunana, dicatet yén sababaraha bagéan Loka éta henteu jalanna leres.

  4. Cara kami nganggo inpormasi dikumpulkeun

    Fyrebox Quizzes tiasa ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi pribadi pangguna pikeun tujuan ieu:

    • Pikeun ningkatkeun palanggan

      Inpormasi anu anjeun bikeun ngabantosan kami pikeun ngaréspon paménta layanan palanggan anjeun sareng kabutuhan anu langkung éfisién.

    • Pikeun nyieun pangalaman pribadi

      Urang tiasa nganggo inpormasi pikeun ngartos kumaha Pamaké kami salaku grup nganggo jasa sareng sumber anu disadiakeun dina Loka kami

    • Pikeun ningkatkeun Loka kami

      Kami tiasa nganggo réspon anu anjeun bikeun pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami.

    • Pikeun ngolah pamayaran

      Urang tiasa nganggo inpormasi anu Nyayogikeun pangguna ngeunaan diri nalika nempatkeun pesenan kanggo nyayogikeun jasa kana pesenan éta. Kami henteu ngabagikeun inpormasi ieu sareng pihak-pihak luar kecuali anu perlu pikeun méré palayanan.

    • Pikeun ngirim email périodik

      Urang tiasa nganggo alamat email pikeun ngirim inpormasi pangguna sareng pamutahiran anu aya dina tatananna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabales pertanyaan, patarosan, sareng / atanapi pamundut anu sanés. Upami Pamaké mutuskeun milih pikeun milis kami, aranjeunna bakal nampi email anu kalebet warta perusahaan, pamutahiran, produk anu berhubungan sareng inpormasi jasa, sareng sanésna iraha waé Pamaké hoyong ngalanggan tina nampi email ka hareup, kami kalebet rinci unubscribe parentah di handapeun unggal email atanapi Panganggo tiasa ngahubungan kami liwat Loka kami.

  5. Kumaha kami ngajagi inpormasi anjeun

    Kami ngadamel pangumpulan data, prakték neundeun sareng pangolahan sareng ukuran kaamanan pikeun ngajagi tina aksés anu teu diidinan, robih, panyingkepan atanapi karusakan inpormasi pribadi, nami pangguna, sandi, inpormasi transaksi sareng data anu disimpen dina Loka kami.

    Bursa data sensitif sareng Pribadi antara Situs sareng Pamakéna kajantenan ngaliwatan saluran komunikasi aman SSL sareng didaptarkeun sareng dijaga ku tandatangan digital.

  6. Ngabagikeun inpormasi pribadi anjeun

    Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi nyéwa Inpormasi idéntitas pribadi pangguna ka batur. Urang tiasa ngabagi inpormasi demografi agrégér umum anu henteu numbu ka inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan sémah sareng pangguna kalayan mitra bisnis kami, ahli gabungan sareng pariwara pikeun tujuan anu digariskeun di luhur. Kami tiasa nganggo panyadia jasa pihak katilu pikeun ngabantosan kami beroperasi sareng bisnis sareng Loka atanapi ngalaksanakeun kagiatan pikeun pihak kami, sapertos ngirimkeun buletin atanapi survey. Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan anu dugi ku anjeun parantos widi anjeun.

  7. Situs wéb pihak katilu

    Pamaké tiasa mendakan pariwara atanapi kontén sanés dina Loka kami anu numbu ka situs sareng jasa mitra urang, supplier, pariwara, sponsor, lisénsina sareng pihak katilu anu sanés. Kami henteu ngontrol eusi atanapi tautan anu muncul dina situs-situs ieu sareng henteu tanggung jawab kana prakték anu padamelan ku situs wéb anu dihubungkeun atanapi ti Loka kami. Salaku tambahan, situs atanapi jasa ieu, kalebet eusi sareng tautan, tiasa terus-terusan robih. Situs sareng jasa ieu tiasa gaduh kabijakan privasi sorangan sareng kawijakan layanan palanggan. Pungsi ngotéktak sareng interaksi dina situs wéb sanésna, kalebet situs wéb anu ngagaduhan tumbu ka Loka urang, tunduk kana istilah sareng kawijakan situs wéb éta.

  8. Parobihan kana kabijakan privasi ieu

    Fyrebox Quizzes Ltd ngagaduhan kawijaksanaan pikeun ngapdet kawijakan privasi ieu sawaktos-waktos. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal ningali tanggal diropéa di handap halaman ieu sareng ngirim anjeun email. Kami nyorong Pamake pikeun parios sering halaman ieu pikeun tiap parobahan pikeun tetep informed ngeunaan kumaha kami ngabantosan pikeun ngajaga informasi pribadi anu kami kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén éta mangrupikeun tanggung jawab anjeun ngarobih kabijakan privasi ieu sacara périodik sareng janten sadar modifikasi.

  9. Ditampa anjeun tina istilah ieu

    Ku ngagunakeun Loka ieu, anjeun nunjukkeun anjeun nampi kawijakan ieu sareng istilah pikeun layanan. Upami anjeun henteu satuju kana kawijakan ieu, punten ulah nganggo Loka kami. Terus anjeun nganggo Loka di handap dina éntri parobahan parobahan pikeun kawijakan ieu bakal katampi nampi parobahan anjeun.

  • Ngahubungan kami

    Upami anjeun ngagaduhan patanyaan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, prakték tina situs ieu, atanapi urusan anjeun dina situs ieu, mangga waé wartosan kami:
    Fyrebox Kuis
    U372/585 Little Collins St
    MELBOURNE VIC, 3000
    AUSTRALIA
    [email protected]
    ABN: 41159295824

    Dokumén ieu diénggalan ahir tanggal 9 Maret 2020