Hiji Kuis, Dua Format

 Palasik

Fyrebox - Desktop Frame
When you are hungry, you eat
A fruit
A cookie
Fyrebox - Mobile Frame
When you are hungry, you eat
A fruit
A cookie

 Paguneman

Do you have a healthy life? Take the quiz to check
Start!
When you are hungry, you eat
1. A fruit
2. A cookie
12

Halo Pangusaha!
Nyiptakeun kuis tiasa ngabantosan bisnis anjeun

Fyrebox Quiz Maker for Lead Generation

Jieun kuis anjeun sorangan pikeun ngahasilkeun. Naha kalungguhan anjeun mangrupikeun bisnis atanapi bisnis ka konsumen, kuis mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahasilkeun situs web anjeun, halaman badarat atanapi dina média sosial.

Anjeun tiasa ngirim data anu dikumpulkeun kuis anjeun sacara otomatis ka langkung ti 300 aplikasi.

Layar terakhir kuis anjeun tiasa dianggo pikeun ngadorong tindakan. Salaku conto, anjeun tiasa nyetir lalu lintas ka halaman Facebook anjeun, atanapi ka halaman wéb anu sanés.

Halo Guru-guru!

Hiji kuis tiasa ngajarkeun naon-naon pikeun siswa anjeun. Tina sakola primér nepi ka universitas, kuis ngajadikeun pendidikan langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun. Anjeun ogé tiasa nguji pangaweruh murid anjeun sareng ngakséskeun hasilna sacara real waktos.

Kuis otomatis anjeun ngarékam kuis pamaén anu otomatis sareng jawabanna.

Anjeun tiasa milih nampi laporan pikeun tiap pamuter atanapi ngékspor sadayana

Dina laporan éta, anjeun gaduh aksés kana jawaban pamaén, waktosna waktos anjeun nyéépkeun kuis anjeun sareng skorna.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan ngadamel kuis

Panaliti Pasar

Statistik kuis anjeun sayogi dina waktos nyata -na anu ditingal dina bagan pai pikeun ngabantosan anjeun ngartos data gancang sareng gampang

Nganggo kuis anjeun salaku survey interaktif

Statistik dirékam otomatis. Jumlah pamaén (suksés sareng henteu berhasil) sareng jumlah pamaén anu sayogi dina waktos nyata. Statistik kanggo tiap patarosan ogé sayogi.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Kasaksian

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence