Политика за приватност

Оваа политика за приватност го регулира начинот на кој Fizzbox квизовите ги собира, користи, одржува и открива информации собрани од корисници (секој, „Корисник“) на веб-страницата https://www.fyrebox.com („Мапа на сајтот“). Оваа политика за приватност се однесува на веб-страницата и сите производи и услуги понудени од Fizzbox квизовите

 1. Информации за лична идентификација

  Може да собираме информации за лична идентификација од Корисници на најразлични начини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, кога Корисниците ја посетуваат нашата страница, се регистрираат на страницата, ставаат нарачка и во врска со други активности, услуги, одлики или ресурси што ги правиме достапна на нашата страница. Корисниците може да бидат прашани, како што е соодветно, име, адреса за е-пошта, информации за кредитни картички. Сепак, корисниците можат да ја посетат нашата веб-страница анонимно. Ние ќе собираме информации за лична идентификација од Корисниците само ако тие доброволно ни ги доставуваат таквите информации до нас. Корисниците секогаш можат да одбијат да доставуваат информации за лична идентификација, освен тоа што може да ги спречи да се вклучат во одредени активности поврзани со страницата.

 2. Информации за лична идентификација

  Ние може да собереме информации за лична идентификација за Корисниците секогаш кога тие комуницираат со нашата страница. Информациите за лична идентификација може да вклучуваат име на прелистувачот, типот компјутерски и технички информации за корисниците средства за поврзување со нашата веб-страница, како што се оперативниот систем и давателите на услуги што се користат на Интернет и други слични информации.

 3. Колачиња за веб-прелистувач

  Нашата веб-страница може да користи „колачиња“ за подобрување на корисничкото искуство. Веб-прелистувачот на корисникот ги става колачињата на нивниот хард диск за цели за чување на евиденција, а понекогаш и за следење на информации за нив. Корисникот може да избере да постави веб-прелистувач да одбие колачиња или да ве предупредува кога се испраќаат колачиња. Ако го сторат тоа, имајте во предвид дека некои делови од сајтот може да не функционираат правилно.

 4. Како ги користиме собраните информации

  Квизовите на Fyrebox можат да ги соберат и користат личните информации на корисниците за следниве намени:

  • Да се подобри услугата за клиенти

   Информациите што ги давате ни помагаат поефикасно да одговориме на барањата за вашите услуги на клиентите и потребите за поддршка.

  • За да го персонализирате корисничкото искуство

   Ние може да користиме информации во збир за да разбереме како нашите Корисници како група ги користат услугите и ресурсите дадени на нашата страница

  • Да ја подобриме нашата страница

   Може да користиме повратни информации што ги давате за да ги подобриме нашите производи и услуги.

  • Да се процесираат плаќањата

   Можеме да ги користиме информациите што Корисниците ги даваат за себе кога поставуваат нарачка само да обезбедат услуга за таа нарачка. Ние не ги споделуваме овие информации со надворешни страни, освен во онолку колку што е потребно за да се обезбеди услугата.

  • Да испраќате периодични е-пошта

   Може да ја користиме адресата за е-пошта за да испратиме информации за корисникот и ажурирања што се однесуваат на нивната нарачка. Може да се користи за да одговорат на нивните прашања, прашања и / или други барања. Ако Корисникот одлучи да се вклучи во нашата листа за испраќање, тие ќе добијат е-пошта што може да вклучува вести за компанијата, ажурирања, информации за производи или услуги поврзани со производи, итн. Ако во секое време Корисникот сака да се откаже од примање на идните е-пошта, ние вклучуваат детални откажете се инструкции на дното на секоја е-пошта или Корисникот може да не контактира преку нашата веб-страница.

 5. Како ги заштитуваме вашите информации

  Усвојуваме соодветни практики за прибирање податоци, складирање и обработка и безбедносни мерки за заштита од неовластен пристап, промена, откривање или уништување на вашите лични информации, корисничко име, лозинка, информации за трансакција и податоци зачувани на нашата веб-страница.

  Сензитивната и приватната размена на податоци помеѓу страната и нејзините корисници се случува преку каналот за комуникација обезбеден со SSL и е шифриран и заштитен со дигитални потписи.

 6. Споделување на вашите лични информации

  Ние не продаваме, тргуваме или изнајмуваме информации за лична идентификација на корисници на други. Можеме да споделиме генерички збирни демографски информации што не се поврзани со какви било лични информации за лична идентификација во врска со посетителите и корисниците со нашите деловни партнери, доверливи филијали и рекламни за целите наведени погоре. Можеме да користиме даватели на услуги од трети страни за да ни помогнат да работиме со нашиот бизнис и страницата или администрирајте активности од наше име, како што се испраќање билтени или истражувања. Ние може да ги споделиме вашите информации со овие трети страни за оние ограничени цели, под услов да ни дадовте дозвола.

 7. Веб-страници на трети страни

  Корисниците можат да најдат рекламирање или друга содржина на нашата веб-страница што водат до страници и услуги на нашите партнери, добавувачи, рекламни реклами, спонзори, лиценци и други трети страни. Ние не ги контролираме содржините или врските што се појавуваат на овие страници и не се одговорни за практиките што ги користат веб-страниците поврзани со или од нашата веб-страница. Покрај тоа, овие страници или услуги, вклучително и нивната содржина и врски, може постојано да се менуваат. Овие страници и услуги може да имаат свои полиси за приватност и полиси за услуги на клиентите. Прелистување и интеракција на која било друга веб-страница, вклучително и веб-страници што имаат врска до нашата веб-страница, е предмет на сопствените услови и правила на таа веб-страница.

 8. Промени во оваа политика за приватност

  Fyrebox Quizzes Ltd има дискреционо право да ја ажурира оваа политика за приватност во секое време. Кога ќе сториме, ќе го ревидираме ажурираниот датум на дното на оваа страница и ќе ви испратиме е-пошта. Ги охрабруваме Корисниците често да ја проверуваат оваа страница за какви било промени за да бидат информирани за тоа како помагаме да ги заштитиме личните информации што ги собираме. Вие потврдувате и се согласувате дека е ваша одговорност периодично да ја прегледувате оваа политика за приватност и да бидете свесни за измените.

 9. Ваше прифаќање на овие услови

  Со користење на оваа страница, вие го означувате прифаќањето на оваа политика и условите за користење. Ако не се согласувате со оваа политика, ве молиме, не користете ја нашата веб-страница. Вашата континуирана употреба на страницата по објавувањето на промените во оваа политика ќе се смета за прифаќање на тие измени.

 • Контактирај со нас

  Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, практиките на оваа страница или вашите постапки со оваа страница, ве молиме контактирајте не на:
  Квизови за Fyrebox
  206/88 Саудбанк Блд
  Јужна банка Вик, 3006 година
  АВСТРАЛИЈА
  [email protected]
  АБН: 41159295824

  Овој документ последен пат беше ажуриран на 9 март 2020 година