Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi iki ngatur cara kanggo Quyse Fyrebox nglumpukake, nggunakake, njaga lan ngumumake informasi sing diklumpukake saka pangguna (masing-masing, "pangguna") saka situs web https://www.fyrebox.com ("Situs"). Kebijakan privasi iki ditrapake kanggo Situs lan kabeh produk lan layanan sing ditawakake Fyrebox Quizzes

  1. Informasi identifikasi pribadi

    Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi pribadi saka Pangguna kanthi macem-macem cara, kalebu, nanging ora diwatesi, nalika Pangguna ngunjungi situs kita, ndhaptar ing situs kasebut, nggawe pesenan, lan ana hubungane karo kegiatan, layanan, fitur utawa sumber liyane. kasedhiya ing Site Kita. Pangguna bisa uga dijaluk, kaya sing cocog, jeneng, alamat email, informasi kertu kredit. Pangguna bisa uga, ngunjungi situs kanthi anonim. Kita bakal nglumpukake informasi identifikasi pribadi saka Panganggo mung yen kanthi ora sengaja ngirim informasi kasebut marang kita. Pangguna bisa terus nolak nyedhiyakake informasi identifikasi pribadi, kajaba bisa nyegah supaya melu kegiatan sing ana gandhengane karo Situs.

  2. Informasi identifikasi non-pribadi

    Kita bisa uga ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan Pangguna nalika sesambungan karo Situs Kita. Informasi identifikasi non-pribadi bisa uga kalebu jeneng browser, jinis informasi komputer lan teknis babagan Pangguna tegese sambungan menyang Situs kita, kayata sistem operasi lan panyedhiya layanan Internet sing digunakake lan informasi liyane sing padha.

  3. Cookie browser Web

    Situs Kita bisa nggunakake "cookie" kanggo nambah pengalaman pangguna. Web browser pangguna nempatake cookie ing hard drive kanggo tujuan njaga rekaman lan kadhangkala kanggo nglacak informasi babagan. Pangguna bisa milih nyetel browser web kanggo nolak cookie, utawa kanggo menehi tandha nalika cookie dikirim. Yen nglakoni, elinga sawetara bagean Situs bisa uga ora mlaku kanthi bener.

  4. Cara nggunakake informasi sing diklumpukake

    Fyrebox Quizzes bisa ngumpulake lan nggunakake informasi pribadi Pangguna kanggo tujuan ing ngisor iki:

    • Kanggo nambah layanan pelanggan

      Informasi sing diwenehake mbantu mbantu kita nanggepi panjaluk layanan pelanggan lan dhukungan kanthi luwih efisien.

    • Kanggo nggawe pengalaman pangguna

      Kita bisa nggunakake informasi ing agregat kanggo ngerti kepiye Pangguna minangka klompok nggunakake layanan lan sumber daya sing kasedhiya ing Situs Kita

    • Kanggo nambah Situs

      Bisa uga nggunakake umpan balik sing sampeyan wenehake kanggo nambah produk lan layanan.

    • Kanggo ngolah pembayaran

      Kita bisa nggunakake informasi sing diwenehake pangguna babagan awake dhewe nalika nggawe pesenan mung kanggo menehi layanan kanggo tatanan kasebut. Kita ora nuduhake informasi iki karo pihak njaba kajaba sing dibutuhake kanggo menehi layanan kasebut.

    • Kanggo ngirim email berkala

      Kita bisa nggunakake alamat email kanggo ngirim informasi pangguna lan nganyari babagan tatanan. Bisa uga digunakake kanggo nanggapi pitakon, pitakon, lan / utawa panjaluk liyane. Yen Pangguna mutusake kanggo milih dhaptar mailing, dheweke bakal nampa email sing kalebu warta perusahaan, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, lan sapiturute. Yen ana wektu, pangguna njaluk langganan kanggo nampa email ing mangsa ngarep, kita kalebu rinci ndhaptar instruksi ing ngisor email utawa pangguna bisa ngubungi kita liwat Situs.

  5. Kepiye cara nglindhungi informasi sampeyan

    Kita ngetrapake praktik pengumpulan data, panyimpenan, pangolahan lan pangolahan lan langkah keamanan sing kudu dilindhungi saka akses, pangowahan, pendaptaran utawa karusakan informasi pribadi, jeneng pangguna, sandhi, informasi transaksi lan data sing disimpen ing Situs iki.

    Bursa data sensitif lan pribadi ing antarane Situs lan Pangguna dumadi liwat saluran komunikasi aman SSL lan ndhelik lan dilindhungi nganggo tetandan digital.

  6. Nuduhake informasi pribadhi

    Kita ora adol, dagang, utawa nyewa informasi identifikasi pribadi pangguna kanggo wong liya. Kita bisa uga nuduhake informasi demografi kanthi umum sing ora ana gandhengane karo informasi identifikasi pribadi babagan pengunjung lan pangguna karo mitra bisnis, afiliasi lan pengiklan sing dipercaya kanggo tujuan sing digarisake ing ndhuwur. Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo mbantu kita ngoperasikake bisnis lan Situs utawa ngurus kegiatan kanggo pihak kita, kayata ngirim buletin utawa survey. Kita bisa nuduhake informasi karo pihak katelu kasebut kanggo tujuan sing diwatesi yen sampeyan wis menehi ijin sampeyan.

  7. Situs web pihak katelu

    Pangguna bisa nemokake pariwara utawa konten liyane ing Situs kita sing nyambung menyang situs lan layanan mitra, supplier, iklan, sponsor, lisensi lan pihak katelu liyane. Kita ora ngontrol konten utawa tautan sing ditampilake ing situs-situs kasebut lan ora tanggung jawab kanggo praktik sing digunakake dening situs web sing gegandhengan utawa saka Situs Kita. Kajaba iku, situs utawa layanan iki, kalebu konten lan tautan, bisa uga terus-terusan ganti. Situs lan layanan iki bisa uga duwe kabijakan privasi lan kabijakan layanan pelanggan. Browsing lan interaksi ing situs web liyane, kalebu situs web sing duwe link menyang Situs kita, tundhuk karo syarat lan kabijakan situs web kasebut.

  8. Owah-owahan kanggo kabijakan privasi iki

    Fyrebox Quizzes Ltd duwe kawicaksanan kanggo nganyari kabijakan privasi iki sawayah-wayah. Yen ditindakake, kita bakal mriksa tanggal sing dianyari ing sisih ngisor kaca iki lan ngirim email sampeyan. Kita ngajak Pangguna supaya mriksa kaca iki supaya pangowahane tetep ngerti babagan kepiye cara nglindhungi informasi pribadi sing diklumpukake. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa kabijakan privasi iki sacara berkala lan ngerti modifikasi.

  9. Ditampa saka syarat kasebut

    Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan bakal nrima sing ditampa saka kabijakan lan syarat layanan iki. Yen sampeyan ora setuju karo kebijakan iki, aja nggunakake Situs Kita. Panganggoan Situs sampeyan sing terus-terusan sawise kiriman pangowahan kanggo kebijakan iki bakal nrima sampeyan nampi pangowahan kasebut.

  • Hubungi kita

    Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi, praktik situs iki, utawa menehi hasil karo situs iki, hubungi kita ing:
    Quizzes Fyrebox
    U372/585 Little Collins St
    MELBOURNE VIC, 3000
    AUSTRALIA
    [email protected]
    ABN: 41159295824

    Dokumen iki pungkasan dianyari ing 9 Maret 2020