Siji Kuis, Rong Format

 Klasik

Fyrebox - Desktop Frame
When you are hungry, you eat
A fruit
A cookie
Fyrebox - Mobile Frame
When you are hungry, you eat
A fruit
A cookie

 Pacelathon

Do you have a healthy life? Take the quiz to check
Start!
When you are hungry, you eat
1. A fruit
2. A cookie
12

Halo Pengusaha!
Nggawe pitakon bisa mbantu bisnis

Fyrebox Quiz Maker for Lead Generation

Gawe kuis dhewe kanggo ngasilake. Apa pandhuan sampeyan minangka bisnis utawa bisnis menyang konsumen, kuis minangka cara sing apik kanggo ngasilake situs web, landing page utawa ing media sosial.

Sampeyan bisa ngirim data sing diklumpukake dening kuis kanthi otomatis menyang luwih saka 300 aplikasi.

Ing layar pungkasan kuis sampeyan bisa digunakake kanggo nyengkuyung tumindak. Contone, sampeyan bisa nyopir lalu lintas menyang kaca Facebook, utawa menyang kaca situs web liyane.

Halo Guru-guru!

Pitakon bisa menehi pitunjuk kanggo siswa. Saka sekolah primer nganti universitas, kuis ndadekake pendhidhikan luwih nyenengake lan nyenengake. Sampeyan uga bisa nyoba kawruh babagan siswa lan ngakses asil kasebut ing wektu nyata.

Kuis sampeyan nyathet pamuter kuis kanthi otomatis.

Sampeyan bisa milih nampa laporan kanggo saben pamuter utawa ekspor kabeh

Ing laporan kasebut, sampeyan duwe akses menyang jawaban para pemain, wektu sing dihabisake kanggo kuis lan skor sampeyan.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Kabeh sing kudu ngerti babagan nggawe kuis

Riset pasar

Statistik kuis sampeyan kasedhiya ing wektu nyata ditampilake ing gambar pie kanggo mbantu sampeyan ngerti data kanthi cepet lan gampang

Nggunakake pitakon minangka survey interaktif

Statistik direkam kanthi otomatis. Cacahe pemain (sukses lan ora bisa sukses) lan jumlah pemain sing kasedhiya ing wektu nyata. Statistik kanggo saben pitakonan uga kasedhiya.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Kaseksén

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence