Installer quizzen din på din Shopify nettside

Steg 1. Lokaliser nettbutikksiden i admin-seksjonen i shopify-butikken din

Steg 2. På nettbutikksiden, lokaliser listen med alle sidene dine

Steg 3. Velg siden du vil at quizzen din skal vises på og klikk på HTML-knappen, og kopier kodedelen fra enten den innebygde koden, den innebygde linken, eller det innebygde forgrunnsvinduet.

Steg 4. Lagre siden og besøk siden din for å sikre at quizzen din er skikkelig satt opp