Installeer uw quiz op uw Shopify website

Stap 1. Zoek de online winkel pagina in de admin sectie van uw shopify store

Stap 2. Zoek op de onlinewinkelpagina de lijst van al uw pagina's op

Stap 3. Selecteer de pagina waar u uw quiz wilt weergeven en klik op de HTML-knop, en kopieer het stukje code uit de insluitingscode, de insluitingslink of het insluitingspop-upvenster.

Stap 4. Sla de pagina op en bezoek uw pagina om er zeker van te zijn dat uw quiz goed is opgezet.