Installeer uw quiz op uw BigCommerce Shop

Stap 1. Zoek en klik op de 'Storefront' Inhoud aan de linkerkant.

Stap 2. Selecteer de pagina waar u uw quiz wilt weergeven

Stap 3. Klik in de webpagina details sectie op de html knop op de tekstverwerker

Stap 4. Selecteer de pagina waar u uw test wilt laten zien en klik op de HTML-knop, en kopieer het stukje code van uw test.

Stap 5. Klik op Opslaan en Afsluiten om uw wijzigingen te registreren.

Stap 6. Bezoek uw pagina om er zeker van te zijn dat uw quiz goed is opgezet.