Installera din frågesport på din BigCommerce butik

Steg 1. Leta upp och klicka på "Skyltfönster" för Innehåll på den vänstra panelen

Steg 2. Välj sidan där du vill visa din quiz

Steg 3. På webbsidans informationsavsnitt klicka på html-knappen på textredigeraren

Steg 4. Välj den sida där du vill ha din frågesport för att visas och klicka på HTML-knappen och kopiera kodavsnittet av din frågesport

Steg 5: Klicka på Spara och Avsluta för att registrera dina ändringar

Steg 6. Besök din sida att se till att din quiz är korrekt insatt