Installer quizen din på Shopify-nettsida di

Steg 1. Gå inn på administrasjonfanen og klikk på "Online butikk"

Steg 1. Gå inn på administrasjonfanen og klikk på "Online butikk"

Steg 2. Klikk på "Sider"

Steg 2. Klikk på "Sider"

Steg 3. Klikk på sida kor du vil at quizen din skal visast. Klikk på HTML-knappen og lim inn koden til quizen din.

Steg 3. Klikk på sida kor du vil at quizen din skal visast. Klikk på HTML-knappen og lim inn koden til quizen din.

Steg 4. Lagre sida og besøk nettbutikken din for å forsikre deg om at quizen visast som den skal