Installer quizzen din på din BigCommerce Shop

Steg 1. Lokaliser og klikk på "Storefront" Innholdet i venstre panel

Steg 2. Velg siden hvor du vil vise quizzen din

Steg 3. I nettsidedetaljseksjonen, klikk på html-knappen på tekstredigereren

Steg 4. Velg siden hvor du ønsker at quizzen din skal vises og klikk på HTML-knappen, og kopier kodedelen til quizzen din

Steg 5. Klikk på Lagre og Avslutt for å registrere endringene dine

Steg 6. Besøk siden din for å sikre at quizzen din er skikkelig satt opp