Instale o teu quiz no sitio web de Shopify

Paso 1. Localice a páxina da tenda en liña na sección de administración da túa tenda de compras

Paso 1. Localice a páxina da tenda en liña na sección de administración da túa tenda de compras

Paso 2. Na páxina da tenda en liña, localice a lista de todas as súas páxinas

Paso 2. Na páxina da tenda en liña, localice a lista de todas as súas páxinas

Paso 3. Seleccione a páxina onde desexa que se mostre o seu test e faga clic no botón HTML e copie o fragmento de código dende o código de inserción, o enlace de incrustar ou o pop up.

Paso 3. Seleccione a páxina onde desexa que se mostre o seu test e faga clic no botón HTML e copie o fragmento de código dende o código de inserción, o enlace de incrustar ou o pop up.

Paso 4. Garda a páxina e visita a túa páxina para asegurarte de que o teu cuestionario estea listo