Instala o teu cuestionario na túa BigCommerce Shop

Paso 1. Localice e faga clic no contido "Fronteira" no panel esquerdo

Paso 2. Seleccione a páxina onde desexa mostrar o seu cuestionario

Paso 3. Na sección de detalles da páxina web, faga clic no botón html do editor de texto

Paso 4. Seleccione a páxina onde quere que se mostre o seu test e faga clic no botón HTML e copie o fragmento de código do seu cuestionario.

Paso 5. Fai clic en Gardar e saír para rexistrar os teus cambios

Paso 6. Visita a súa páxina para asegurarse de que o seu cuestionario estea formulado correctamente