Instala o teu cuestionario na túa BigCommerce Shop

Paso 1. Localice e faga clic no contido "Fronteira" no panel esquerdo

Paso 1. Localice e faga clic no contido "Fronteira" no panel esquerdo

Paso 2. Seleccione a páxina onde desexa mostrar o seu cuestionario

Paso 2. Seleccione a páxina onde desexa mostrar o seu cuestionario

Paso 3. Na sección de detalles da páxina web, faga clic no botón html do editor de texto

Paso 3. Na sección de detalles da páxina web, faga clic no botón html do editor de texto

Paso 4. Seleccione a páxina onde quere que se mostre o seu test e faga clic no botón HTML e copie o fragmento de código do seu cuestionario.

Paso 4. Seleccione a páxina onde quere que se mostre o seu test e faga clic no botón HTML e copie o fragmento de código do seu cuestionario.

Paso 5. Fai clic en Gardar e saír para rexistrar os teus cambios

Paso 5. Fai clic en Gardar e saír para rexistrar os teus cambios

Paso 6. Visita a súa páxina para asegurarse de que o seu cuestionario estea formulado correctamente