Ynstallearje jo quiz op jo Shopify-webside

Stap 1. Sykje de online winkelpagina yn 'e admin seksje fan jo shopify winkel

Stap 1. Sykje de online winkelpagina yn 'e admin seksje fan jo shopify winkel

Stap 2. Op 'e side fan' e online winkel, sykje de list mei al jo siden

Stap 2. Op 'e side fan' e online winkel, sykje de list mei al jo siden

Stap 3. Selektearje de pagina wêr't jo wolle dat jo quiz wurdt werjûn en klikje op de HTML-knop, en kopiearje it stikje koade fan of de embed-koade, de embed-keppeling of de pop-up ynbêde.

Stap 3. Selektearje de pagina wêr't jo wolle dat jo quiz wurdt werjûn en klikje op de HTML-knop, en kopiearje it stikje koade fan of de embed-koade, de embed-keppeling of de pop-up ynbêde.

Stap 4. Bewarje de pagina en besykje jo pagina om te soargjen dat jo kwis goed útlein is