Ynstallearje jo quiz op jo Shopify-webside

Stap 1. Sykje de online winkelpagina yn 'e admin seksje fan jo shopify winkel

Stap 2. Op 'e side fan' e online winkel, sykje de list mei al jo siden

Stap 3. Selektearje de pagina wêr't jo wolle dat jo quiz wurdt werjûn en klikje op de HTML-knop, en kopiearje it stikje koade fan of de embed-koade, de embed-keppeling of de pop-up ynbêde.

Stap 4. Bewarje de pagina en besykje jo pagina om te soargjen dat jo kwis goed útlein is