Ynstallearje jo kwis yn jo BigCommerce winkel

Stap 1. Sykje en klikje op de 'Storefront' Ynhâld op it linker pane

Stap 1. Sykje en klikje op de 'Storefront' Ynhâld op it linker pane

Stap 2. Selektearje de pagina wêr't jo jo quiz werjaan wolle

Stap 2. Selektearje de pagina wêr't jo jo quiz werjaan wolle

Stap 3. Klik yn 'e seksje details oer webside op' e html-knop op 'e tekstbewurker

Stap 3. Klik yn 'e seksje details oer webside op' e html-knop op 'e tekstbewurker

Stap 4. Selektearje de pagina wêr't jo wolle dat jo quiz wurdt werjûn en klikje op de HTML-knop, en kopiearje it kodebit fan jo kwis

Stap 4. Selektearje de pagina wêr't jo wolle dat jo quiz wurdt werjûn en klikje op de HTML-knop, en kopiearje it kodebit fan jo kwis

Stap 5. Klikje op Bewarje en útgean om jo wizigingen te registrearjen

Stap 5. Klikje op Bewarje en útgean om jo wizigingen te registrearjen

Stap 6. Besykje jo pagina om derfoar te soargjen dat jo quiz goed útlein is