Tietokilpailun asentaminen Shopify-verkkosivustolle

Vaihe 1. Käy järjestelmänvalvoja-osiossa ja valitse Verkkokauppa

Vaihe 1. Käy järjestelmänvalvoja-osiossa ja valitse Verkkokauppa

Vaihe 2. Valitse Sivut

Vaihe 2. Valitse Sivut

Vaihe 3. Napsauta sivua, jolla haluat näyttää tietokilpailun. Napsauta HTML-painiketta ja liitä tietokilpailusi koodi.

Vaihe 3. Napsauta sivua, jolla haluat näyttää tietokilpailun. Napsauta HTML-painiketta ja liitä tietokilpailusi koodi.

Vaihe 4. Tallenna sivu ja käy verkkokauppasivustollasi varmistaaksesi, että tietokilpailusi näytetään oikein