Galdetegia instalatu zure Shopify webgunean

1. Urratsa Aurkitu zure dendaren online denda admin atalean zure shopify storean

2. Urratsa Lineako denda orrian, bilatu orrialde guztien zerrenda

3. urratsa. Hautatu zure galdetegia bistaratu nahi duzun orrialdea eta egin klik HTML botoian eta kopiatu kodearen zati bat, kapsulatutako kodean, kapsulatutako linka edo kapsulatutako popup-a.

4. urratsa. Orrialdea gorde eta zure orrialdea bisitatu zure galdetegia behar bezala prestatuta izateko