Instalatu zure galdetegia zure BigCommerce dendan

1. urratsa. Kokatu eta klikatu 'Edukiontzi' Edukia ezkerreko panelean

2. Urratsa Hautatu galdetegia erakutsi nahi duzun orria

3. urratsa. Web orrian xehetasunen atalean, egin klik html botoian testu-editorean

4. urratsa. Hautatu galdetegia bistaratu nahi duzun orrialdea eta egin klik HTML botoian, eta galdetu kodearen zatiaren kopia

5. urratsa. Egin klik Gorde eta Irten aldaketak erregistratzeko

6. urratsa. Bisitatu zure orria zure galdeketa behar bezala ezarrita dagoela ziurtatzeko