Instalatu galdetegia zure BigCommerce webgunean

1.go urratsa. Egin klik "Erakusleihoaren Edukia"-n.

2. urratsa. Hautatu galdetegia erakutsi nahi duzun orria

3. urratsa. Web orriaren xehetasunak atalean, egin klik "HTML" botoian.

3. urratsa. Web orriaren xehetasunak atalean, egin klik "HTML" botoian.

4. urratsa. Itsatsi galdetegiaren kodea eta egin klik "Eguneratu" botoian.

4. urratsa. Itsatsi galdetegiaren kodea eta egin klik "Eguneratu" botoian.

5. urratsa. Egin klik "Gorde eta irten" botoian.

5. urratsa. Egin klik "Gorde eta irten" botoian.

6. urratsa. Bisitatu zure merkataritza elektronikoko webgunea zure galdetegia ondo bistaratzen dela ziurtatzeko