Instal·leu el vostre qüestionari al lloc web de Shopify

Pas 1. Visiteu la secció d'administrador i feu clic a "Botiga en línia"

Pas 1. Visiteu la secció d'administrador i feu clic a "Botiga en línia"

Pas 2. Feu clic a "Pàgines"

Pas 2. Feu clic a "Pàgines"

Pas 3. Feu clic a la pàgina on vulgueu mostrar el qüestionari. Feu clic al botó HTML i enganxeu el codi del qüestionari.

Pas 3. Feu clic a la pàgina on vulgueu mostrar el qüestionari. Feu clic al botó HTML i enganxeu el codi del qüestionari.

Pas 4. Deseu la pàgina i visiteu el lloc web de comerç electrònic per assegurar-vos que el qüestionari es visualitzi correctament