Instal·la el teu concurs de preguntes al teu lloc web de Shopify

Pas 1. Localitza la pàgina de la botiga en línia a la secció d'administració (admin) de la teva botiga de Shopify

Pas 2. A la pàgina de la botiga en línia, busca la llista de totes les teves pàgines

Pas 3. Selecciona la pàgina on vols que es mostri el concurs de preguntes i fes clic al botó HTML i copia el fragment de codi del codi d'inserció, de l'enllaç d'inserció o de la finestra emergent d'inserció.

Pas 4. Desa la pàgina i visita la teva pàgina per assegurar-te que el teu concurs de preguntes estigui correctament configurat