Instal·la el teu concurs de preguntes a la botiga BigCommerce

Pas 1. Localitza i fes clic al contingut "Esborrany" del panell esquerre

Pas 2. Selecciona la pàgina on vols mostrar el teu concurs de preguntes

Pas 3. A la secció de detalls de la pàgina web, fes clic al botó html de l'editor de text

Pas 4. Selecciona la pàgina on vols que es mostri el concurs de preguntes i fes clic al botó HTML i copia el fragment del codi del concurs de preguntes.

Pas 5. Fes clic a Desa i Surt per registrar els canvis

Pas 6. Visita la teva pàgina per assegurar-te que el teu concurs de preguntes estigui correctament configurat