Installeer jou vasvra op jou BigCommerce shop

Stap 1. Vind en klik op die "Storefront" inhoud op die linkerkant

Stap 2. Kies die blad war jy jou vasvra wil vertoon.

Stap3. In die webblad besonderhede afdeling, klik op die html knopie op die teks redakteur

Stap4. Kies die blad waar jou vasvra vertoon moet word en klik op die HTML knoppie, en kopieer die stukkie kode van jou vasvra

Stap 5. Klik op stoor en gaan uit om jou veranderinge te registreer.

Stap 6. Besoek jou blad om seker te maak die uitleg van jou vasvra is reg.