Fyrebox Quiz Maker - Background Decoration
A Quiz for lead generation - Do you Have a Healthy Lifestyle?
A Quiz for lead generation - Could I be depressed?
A Quiz for lead generation - Where do You Want to Go Next?
A Quiz for lead generation - Product Recommendation

Создавање квиз може да му помогне на вашиот бизнис

Fyrebox Quiz Maker for Education

Образование

Квиз може да научи нешто на вашите студенти. Од основно училиште до универзитет, квизовите го прават образованието попривлечно и забавно. Можете исто така да го тестирате знаењето на вашите студенти и да пристапите до нивните резултати во реално време.

Fyrebox Quiz Maker for Business

Бизнис и маркетинг

Направете свој квиз за да генерирате води. Без разлика дали вашите води се деловни активности или деловни активности на потрошувачите, квиз е одличен начин за генерирање на олово на вашата веб-страница, страница за слетување или на социјалните медиуми.

Fyrebox Quiz Maker for Market Research

Истражување на пазарот

Квиз, исто така, може да се користи како интерактивно истражување. Може да поставите какви било прашања и да имате пристап до статистиката во реално време

Сè што треба да знаете за правење квиз

Податоците собрани од вашиот квиз се почетната точка

Вашиот квиз ги запишува автоматски играчите на вашиот квиз и нивните одговори.

Fyrebox Quiz Maker - Data Collect
Fyrebox Quiz Maker - Data Export

Извоз

Можете да изберете да добиете извештај за секој играч или да ги извезувате сите нив

Fyrebox Quiz Maker - Data Integrate

Интегрирајте се

Податоците собрани од вашиот квиз можете автоматски да ги испраќате до повеќе од 300 апликации.

Fyrebox Quiz Maker - Data Analyse

Анализирај

Можете да пристапите до статистиката на вашиот квиз во реално време.

Fyrebox Quiz Maker - Data Assess

Процени

Во извештаите, имате пристап до одговорите на играчите, времето што го поминале на вашиот квиз и нивниот резултат.

Fyrebox Quiz Maker - Data Generate

Зголемете ја продажбата

Водечките генерирани од вашиот квиз влегуваат автоматски во вашиот циклус на продажба и започнете да генерирате приходи.

Fyrebox Quiz Maker - Data Understand

Разберете

Статистиката снимена од вашиот квиз ви дава резултат на вашето истражување на пазарот во реално време за да можете да започнете да преземате акција.

Сведоштва

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence