Egy kvíz, két formátum

Az Ön közönsége valószínűleg a Whatsappot, a Messengert vagy a WeChatet használja. Jelenítse meg kvízét olyan formátumban, amelyet minden nap használnak.

 Klasszikus

Fyrebox - Desktop Frame
Mit keresel ma?
Mosószerek
hidratálót
Fyrebox - Mobile Frame
Mit keresel ma?
Mosószerek
hidratálót

 Beszélgetés

Keresse meg bőrének a legjobb terméket! Vegye ki a kvízünket!
Rajt
Mit keresel ma?
1. Mosószerek
2. hidratálót
12

Hello Vállalkozók!
Egy kvíz létrehozása segíthet vállalkozásának.

Fyrebox Quiz Maker for Lead Generation

Készítse el kvízét, hogy leadeket generáljon. Egy interaktív kvíz nagyszerű módja annak, hogy leadeket generáljon webhelyén, céloldalán vagy a közösségi médiában.

A résztvevők elérhetőségi adatait több mint 3000 alkalmazásba exportálhatja.

A kvíz utolsó oldalát használhatja arra, hogy interakcióra ösztönözze a résztvevőket. Például átirányíthatja a résztvevőket a Facebook-oldalára, vagy a weboldalának egy oldalára.

Helló tanárok!

Interaktivitás hozzáadása a tanításhoz

Egy kvízzel bármit megtaníthat a diákjaidnak. Az általános iskolától az egyetemig a kvízek érdekesebbé és szórakoztatóbbá teszik az oktatást. Emellett tesztelheti diákjai tudását, és valós időben megtekintheti eredményeiket.

A kvíz automatikusan rögzíti a résztvevőket és a válaszaikat.

Kiválaszthatja, hogy minden egyes résztvevőről jelentést szeretne kapni, vagy az összeset exportálhatja Excelbe.

A jelentésben hozzáférhet a résztvevők válaszaihoz, a kvízzel töltött időhöz és a pontszámukhoz.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Minden, amit a kvíz készítéséről tudni kell

Piackutatás

A kvízének statisztikái valós időben elérhetők. Megtekintheti az egyes kérdések részleteit, és exportálhatja azokat Excelbe.

Használja kvízét interaktív felmérésként

A kvíz automatikusan rögzíti a statisztikákat. Megnézheti, hány résztvevő kezdte el a kvízt, fejezte be, vagy döntött úgy, hogy nem fejezi be.

Fyrebox Quiz Maker for Education

Ajánlások

Creating a quiz is super easy with Fyrebox.[...] The quiz maker contains a lot of other great features, which enable you to set a time limit, customize the look and feel of your quiz, and even use your own custom background image. When you want to create quizzes to build strong rapport with your blog readers, and give potential clients a taste of your expertise, you should consider using Fyrebox.

Neil Patel,
NeilPatel.com

Using Fyrebox, viewers to our online exhibit were able to explore important concepts and ideas in an engaging manner and, in fact, played the games several times to experiment with other answer combinations. This engagement creates viewers that are interested and connected with the content.

Bethany Aitchison, Curatorial Assistant,
Canadian Forces Museum of Aerospace Defence